El 2, 3 i 4 de maig organitzem des de la cooperativa d'Envall un altre curs de formatges , aquest cop més complet i una mica més intensiu. Podreu aprendre a fer formatges i una varietat de productes làctics de manera casolana (formatge fresc, mató, recuit, petit suïsse, formatge d'untar, pastes làctiques i pastes premsades).
Els horaris són els següents:
Divendres
De 16:00h a 17:00h acollides
De 17:00h a 20:00h Primera sessió
Dissabte
De 10:00h a 13:30h Segona sessió
De 16:30h a 19:30h Tercera sessió
Diumenge
De 10:00h a 13:30h Quarta sessió
El preu varia en funció de l'estada al refugi i els àpats:
OPCIÓ A
350€ - Inclou 2 nits + tots els àpats + el curs
OPCIÓ B
180€ - Inclou només el curs
OPCIÓ C
210€ - Inclou el curs + dos dinars
Si us interessa podeu trobar més informació i us podeu inscriure al següent enllaç!
https://envallcooperativa.cat/producto/curs-de-formatges-2-3-4-maig-de-2025
Una abraçada! Esperem trobar-vos allà!